Over ons

De start van Anthos Bloemen

 

Op 1 juni 1990 werd Bloemen Anthos BVBA opgericht door 2 jonge ondernemers met goesting. De eerste winkel opende op de 8 meilaan in Maaseik.

Vervolgens op 1 september 1995 verhuisde de onderneming haar activiteiten naar de Maaseikerlaan 73 in Neeroeteren.

In maart 2020 starte beide dochters hun uniek concept in het centrum van Maaseik.

 

Ons uniek concept in Maaseik

Geniet in onze zaak van heerlijke gerechten en drankjes omringd door de schoonheid en geur van prachtige bloemen en planten in onze unieke horecazaak in een bloemenwinkel. Onze sfeervolle en gastvrije omgeving is perfect voor ontbijt, brunch, lunch of gewoon een kopje koffie. Ontdek de schoonheid van bloemen en laat u inspireren terwijl u geniet van onze smaakvolle menukaart

Dagverse bloemen met een
unieke toets

Onze eigen creaties zijn steeds verpakt in duurzame materialen. Onze unieke kaartjes geven een extra toets aan jouw geschenk.

Wekelijks verse bloemen bij je thuis of op je werk?

Creatief met oog voor kwaliteit

Onze presentatie wordt wekelijks aangepast volgens de laatste creaties. We werken steeds seizoensgebonden met verse bloemen uit de beste selecties.

Vazen & Accessoires

Binnen ons assortiment vind je de mooiste items om je interieur mee op te fleuren.

Recente updates

Paulien Opsteyn
24 juni 2024

Ontdek Hanataba

Hanataba is een slim ontworpen hulpmiddel dat het schikken van bloemen tot een fluitje van een cent maakt. Het woord “Hanataba” betekent “boeket” in het Japans, en dat is precies wat dit product je helpt creëren – prachtige, professioneel ogende boeketten.

Lees meer
Paulien Opsteyn
01 februari 2024

Bloemenpracht voor jouw grote dag

Wanneer je denkt aan je trouwdag, wat beeld je je dan in? De schitterende jurk, de emotionele geloften, de vreugdevolle dansen, en natuurlijk, het trouwboeket. Dit boeket is niet zomaar een accessoire, het is een symbolische en visuele weerspiegeling van jouw unieke liefdesverhaal.

Lees meer
Paulien Opsteyn
01 april 2023

Kies de juiste kamerplanten voor een lichtruimte

Als je een lichtruimte hebt, waarbij je planten veel licht krijgen, dan zijn er een aantal kamerplanten die het daar goed doen.

Lees meer